Varför göra en Snabbkoll?

Är du frisk och fri från kroniska sjukdomar och pågående infektion? Vill du veta hur din kropp mår? Snabbkollen är ett komplement som hjälper dig att förstå din livsstil.

Med provresultaten får du en insikt över hur du kan må bättre och göra eventuella livsstilsförändringar. Handla proaktivt istället för att behandla. Proverna lämnas på vårdcentralen Snabbdoktor Eskilstuna eller vid någon av Unilabs provtagningsställen i Sörmland. Unilabs provtagningsställen hittar du här.

Snabbkollen, Kvinna

Snabbkollen kvinna är en omfattande hälsoundersökning för dig som är frisk men som önskar en medicinsk genomgång av din hälsa för att identifiera eventuella riskfaktorer eller tidiga sjukdomstecken. Med åldern förändras vi och det gör även behoven för kroppen. Snabbkollen kvinna ger dig med hjälp av provtagning, en indikation om din hälsa i helhet.

1800,00 kr

Snabbkollen, Man

Snabbkollen man är en omfattande hälsoundersökning som hjälper dig att förstå din livsstil och vardag. Hälsoundersökningen motsvarar de vanligaste proverna och fokuserar särskilt på PSA och testosteron. Detta gör att du tidigt kan få kännedom om eventuella riskfaktorer eller tidiga sjukdomstecken.

1500,00 kr

Snabbkollen total

Snabbkollen total är en genomgående hälsoundersökning med provtagning som hjälper dig att förstå alla delar på en gång. På lång sikt är ingen befriad från potentiella hälsorisker såsom diabetes, hjärtinfarkt och stroke. Med Snabbkollen total får du ett bra komplement som ger dig en grund för eventuella livsstilsförändringar och som kan upptäcka riskfaktorer samt eventuella tecken på sjukdom.

2600,00 kr

Snabbkollen, Bas

Snabbkollen bas är en enklare hälsoundersökning för dig som vill få en antydan om hur kroppen mår med hjälp av provtagning. Här testas de vanligaste provmarkörerna och ger dig en grund till vad du kan behöva göra för att öka din livsvalité och dessutom få kännedom om eventuella riskfaktorer.

1400,00 kr

Snabbkollen, testosteron

Snabbkollen testosteron är en hälsoundersökning för dig som vill kontrollera nivån av testosteron i kroppen. Detta är det viktigaste könshormonet hos män och fyller flera vitala funktioner, bland annat för musklernas uppbyggnad och libido.

400,00 kr

Snabbkollen, prostata

Snabbkollen prostata är en hälsoundersökning som testar koncentrationen av prostatacellerna. Det som testas är PSA och är ett enzym som finns naturligt i kroppen, även hos friska män.

350,00 kr

Snabbkollen, sköldkörtel

Snabbkollen sköldkörtel är en hälsoundersökning för dig som är frisk men som önskar en medicinsk genomgång av din hälsa för att identifiera eventuella riskfaktorer eller tidiga sjukdomstecken. Om du känner dig onormalt trött, frusen eller nedstämd kan det vara tecken på obalans i sköldkörteln.

Andra symtom som också kan hänga ihop med obalans är att du lider av onormala svettningar, har hjärtklappningar eller oförklarlig viktnedgång. Efter du lämnat blodproverna kommer du inom ett par dagar få ett digitalt läkarbesök där ni tillsammans går igenom resultaten och vad dessa innebär.

750,00 kr

Snabbkollen, järn total

Snabbkollen järn total är en hälsoundersökning för dig som är frisk men som önskar en medicinsk genomgång av din hälsa för att identifiera eventuella riskfaktorer eller tidiga sjukdomstecken.

Om du känner dig trött och orkeslös, har koncentrationssvårigheter eller huvudvärk kan det vara tecken till blodbrist.

600,00 kr