Välkommen!

Välkommen!

Press och samarbetsfrågor.

Snabbdoktor är en modern vårdcentral som finns i Eskilstuna. Vi erbjuder högkvalitativ vård till patienter i en bekväm och tillgänglig miljö. Snabbdoktor är inriktade på att tillgodose patienternas behov av snabb och effektiv vård och arbetar därför för att minimera väntetiden.

På Snabbdoktor kan patienter få hjälp med en mängd olika sjukdomar och besvär. Vi har erfarna läkare och sjuksköterskor som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Tjänsterna inkluderar allmänmedicin, vaccinationer, hälsokontroller, provtagning, rådgivning och mycket mer.

Press och samarbetsfrågor

kontakt@snabbdoktor.se
Mahmoud Almohtasib
VD & grundare/verksamhetschef

Alltid möte samma dag

Alltid möte samma dag

Är du inte listad hos oss?

Du kan själv välja vilken vårdcentral du vill söka vård på. Det kan vara en vårdcentral nära hemmet eller jobbet. Du kan också välja en vårdcentral i en annan region.

Alla personer över 18 år kan fritt välja vårdcentral.
För barn som är under 18 år väljer vårdnadshavaren.

Du väljer själv vilken vårdcentral du vill tillhöra. Det kallas ibland för att lista sig. Du kan bara tillhöra en vårdcentral i taget.

Kungsgatan 43

Kungsgatan 43

Hitta till oss.

Vi värdesätter er feedback

Vi värdesätter er feedback

Patienters egna ord efter besöket.

Andreas Alsén

Mycket bra och fräsch vårdcentral. Åkte in lite akut på kvällen med en febrig ettåring, och han hade fått undersökning, diagnos och utskrift av medicin på under 40 minuter. Mycket proffsigt bemött av personalen/ läkare mm där.

Solin Shamoun

Hade gjort illa fingret under nyår skurit väldigt djupt med kniven under mat lagning Ringde in till min vårdcentral allt va fullt, - åter kom nästa vardag 😫 Hitta detta på nätet ringde in fick tid inom en time. Jätte trevlig personal proffsigt bemötande fick all hjälp jag behövde. Tack Läkare Mahmud jätte nöjd.

Teresia Ward

Har träffat personalen på plats Och även det mobila team. Båda gångerna känt mig nöjd med besöken. Ett extra plus ger jag till det Mobila Team som finns tillgängligt när man inte har möjlighet att kunna ta sig till vårdcentralen

Jannice flodén

Väldigt trevlig vårdcentral, fräscha lokaler och underbar personal. Toppen bemötande av både läkare och sköterskor!

Monica Gustafsson-Wallin

Vänligt, tillgängligt och bra återkopplingar. Tack för att ni lyssnade.